Tekstgrootte: Voorkeuren

Dagbehandeling

Voor dagbehandeling kan uw kind terecht op onze locatie aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Uw kind verblijft bij dagbehandeling enkele malen per week de gehele dag in het revalidatiecentrum en volgt daar een dagprogramma. De therapieën worden gegeven door een multidisciplinair behandelteam dat bestaat uit een revalidatiearts en verschillende paramedici. Uw kind wordt daarbij de gehele dag begeleid door een verpleegkundige en een pedagogisch medewerker.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook