Tekstgrootte: Voorkeuren

Behandeling

Klimmendaal biedt voor kinderen en jongeren afhankelijk van de hulpvraag: dagbehandeling, klinische of poliklinische revalidatiebehandeling. De dagbehandeling en klinische revalidatiebehandeling vinden plaats in het revalidatiecentrum in Arnhem. In het geval van klinische behandeling verblijft uw kind langere periode in het revalidatiecentrum. In andere gevallen is opname niet nodig. Dan vinden er therapeutische behandelingen plaats en gaat uw kind na afloop telkens weer naar huis of indien mogelijk, naar school.

Tijdens de behandeling wordt uw kind begeleid door een behandelteam onder leiding en verantwoordelijkheid van de revalidatiearts. De revalidatiearts stelt de indicatie en de frequentie voor de diverse revalidatiebehandelingen vast. Bij de behandeling zijn diverse behandelaars betrokken.  

Klik op de link van uw keuze in het linker menu voor meer informatie over de poliklinische behandeling, de klinische opname en dagbehandeling. Ook vindt u hier aanvullende informatie van een aantal specifieke (behandel)mogelijkheden, zoals: Ouder-kindgroep, Piratengroep, Therapeuthische peutergroep, Beweeganalyse, Sportloket, Kom-Pas, Vizier en Nebula.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook