Tekstgrootte: Voorkeuren

Psycholoog

De psycholoog richt zijn aandacht op uw psychisch functioneren, waarbij het streven naar een nieuw evenwicht tussen u en uw omgeving centraal staat. Het gaat veelal om het leren omgaan met de gevolgen van de beperking. Verder behoort het tot de taak van de psycholoog om u en de directbetrokkenen, maar ook de medebehandelaars inzicht te geven in het (mogelijk) gewijzigd gedrag en het cognitief functioneren. Dit is vooral bij patiënten met een hersenbeschadiging van groot belang. De psycholoog maakt gebruik van observaties en diverse testmogelijkheden. Ook kan de psycholoog adviezen geven op het gebied van beroeps- en toekomstmogelijkheden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook