Tekstgrootte: Voorkeuren

Logopedist

De logopedist richt zich met zijn behandeling op de verbetering van de communicatie in het algemeen. Adem-, stem-, spraak- en taalstoornissen in het bijzonder zijn redenen om een logopedist bij de revalidatie in te schakelen. De aandacht is hierbij niet uitsluitend gericht op mondelinge communicatie. Zo nodig vindt ook begeleiding plaats bij de keuze van en de omgang met ondersteunende communicatiemiddelen. In sommige situaties kan een gehooronderzoek nodig zijn. 

Naast communicatiestoornissen behandelt de logopedist ook slik- en kauwstoornissen die het gevolg zijn van neurologische aandoeningen. In voorkomende situaties kan de logopedist adviseren, voorlichting en instructie geven aan uw partner of ouders/ verzorgers en anderen uit uw naaste omgeving. Dit kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden.  

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook