Tekstgrootte: Voorkeuren

Geestelijk verzorger

De geestelijk verzorger is een gesprekspartner bij vragen rond zingeving. Hij luistert naar uw verhaal, en zoekt met u naar wat belangrijk is in uw leven. Aandacht voor de levensvragen die ziekte en revalidatie bij u kunnen oproepen, kan u (of uw kind) ondersteunen in het proces van herstel of verwerking. De geestelijk verzorger kan daartoe ook teksten aanreiken, of samen met u een ritueel vormgeven. Hij is beschikbaar voor iedereen, onafhankelijk van geloofs- of levensovertuiging.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook