Tekstgrootte: Voorkeuren

Hersenletsel nazorg: Breinsupport

Brein Support is een samenwerkingsverband tussen RMC Groot Klimmendaal, Rijnstate, De Onderwijsspecialisten, Siza en Zozijn.

Uw kind is op zijn of haar hoofd gevallen of heeft bijvoorbeeld een bal of klap tegen het hoofd gehad. Er is in ieder geval iets voorgevallen dat ernstig genoeg is voor een bezoek aan het ziekenhuis. De arts van Rijnstate heeft uw kind onderzocht en advies gegeven. Uw kind is ter observatie opgenomen of mag weer mee naar huis.

U bent opgelucht, want er lijkt niets ernstigs met uw kind aan de hand. Sommige kinderen krijgen na een langere periode echter alsnog klachten. Bijna niemand denkt dan meer aan de gebeurtenis van vandaag. Het gaat dan meestal om veranderingen in het gedrag van uw kind of problemen met zijn of haar concentratie, leren, spraak of taal. Dit kan behoorlijk ingrijpend zijn en daardoor grote invloed hebben op het leven van uw kind en uw gezin. Het is dus belangrijk dat we deze problemen tijdig opmerken en behandelen.

Breinsupport
Het team van Brein Support volgt uw kind na de gebeurtenis nog gedurende een jaar. Zo signaleren we snel mogelijke veranderingen bij uw kind. Samen zoeken we zo nodig naar oplossingen in de vorm van behandeling of begeleiding.

Brein Support is onderdeel van het expertisecentrum en is gevestigd op het terrein van Klimmendaal. Het is een samenwerkingsverband tussen Klimmendaal, Rijnstate, De Onderwijsspecialisten, Siza en Zozijn. Voor meer informatie kunt u onderstaande folder downloaden of contact opnemen met het kind-volgteam van Brein Support via telefoonnummer (026) 352 66 87, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00-16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u altijd een boodschap achterlaten en nemen wij contact met u op.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook