Tekstgrootte: Voorkeuren

Aandoeningen

Bij Klimmendaal worden kinderen en jongeren met diverse aandoeningen behandeld. Dit kunnen aangeboren afwijkingen zijn of een chronische ziekte die tot beperkingen leidt. Daarnaast worden kinderen en jongeren begeleid en behandeld die een ernstig ongeval hebben gehad of die plotseling zijn getroffen door een ziekte. 

Zelfredzaamheid en zelfstandigheid
Bij de revalidatie van kinderen en jongeren gaat het erom voor hen een zo groot mogelijke mate van zelfredzaamheid en zelfstandigheid te bewerkstelligen. In dit verband zijn revalidatiezorg, onderwijs en opvoeding nauw met elkaar verweven.

De aandoeningen waarin Klimmendaal is gespecialiseerd, vindt u terug in het menu links op de pagina. Het gaat hierbij om: Cerebrale Parese (CP)Developmental Coordination Disorder (DCD), Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH), Hersenletsel nazorg, Somatoforme klachten en Spina Bifida.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook