Tekstgrootte: Voorkeuren

Nieuwsbrief september 2015, nummer 6

Banner_links_nwsbrief6
Verwijsnieuwsbrief

Ons team in Doetinchem

Ons team in Doetinchem

Heeft u patiënten in (de buurt van) Doetinchem wonen? Ook daar kunnen zij bij RMC Groot Klimmendaal terecht. We hebben medewerkers op twee locaties: in het Slingeland ziekenhuis en in de scholengemeenschap Mariëndael. Onze artsen in Doetinchem vertellen u in deze nieuwsbrief wat zij voor u en uw patiënten kunnen betekenen.

Meer verwijzingen kinderkliniek

Meer verwijzingen kinderkliniek

De Sint Maartenskliniek in Nijmegen gaat voor de klinische opname van kinderen en jongeren doorverwijzen naar de kinderkliniek van RMC Groot Klimmendaal. Binnen RMC Groot Klimmendaal op de locatie Arnhem is een kinderkliniek van veertien bedden gevestigd. RMC Groot Klimmendaal is verheugd om hier ook kinderen uit de regio Nijmegen te ontvangen.

RMC Groot Klimmendaal in alliantie

RMC Groot Klimmendaal onderdeel van alliantie

RMC Groot Klimmendaal behoort sinds kort tot de alliantie van Revalidatie Friesland en Libra Revalidatie & Audiologie. Door de samenwerking van de drie revalidatiecentra kunnen we nu onze kennis bundelen voor de gezamenlijke doorontwikkeling van leerlijnen voor revalidatieprofessionals. Hiermee zetten de instellingen een onderscheidende opleidingsstandaard neer voor de revalidatiesector.

RMCGK@2014 in beeld

RMCGK@2014 in beeld

Naast het officiële Jaardocument 2014 heeft RMC Groot Klimmendaal een ingekorte versie van het jaarverslag uitgebracht met de titel RMCGK @2014 in beeld! Hierin leest u per maand over de gebeurtenissen in 2014, die een prachtig beeld geven van wat we bij RMC Groot Klimmendaal samen hebben gepresteerd in 2014.

Nieuw! Kwaliteitsvenster voor revalidatie

Nieuw! Kwaliteitsvenster voor revalidatie

In het nieuwe Kwaliteitsvenster voor revalidatie kan iedereen de kwaliteit bekijken van een revalidatiecentrum of revalidatieafdeling van een ziekenhuis. Het Kwaliteitsvenster is een online overzicht dat bestaat uit tien thema’s die informatie geven over de kwaliteit van revalidatiezorg. Via de onderstaande link kunt u het Kwaliteitsvenster van RMC Groot Klimmendaal direct bekijken.

Uitgelicht_6

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook