Tekstgrootte: Voorkeuren

november 2017

Banner
Banner_rechtsdec2051

Nicole Voet wint PhD Award

Link: 7492

Revalidatiearts Nicole Voet won op 10 novemebr jl. op het internationale ‘Joint congress of the DCRM, BNF-PRM and RBSPRM' de PhD Award Rehabilitation Medicine 2017. Haar proefschrift was door de Nederlandse Vereniging voor Revalidatieartsen (VRA) beoordeeld als het beste en meest aansprekende proefschrift op het gebied van revalidatiegeneeskunde in Nederland van het afgelopen jaar.

Onderzoek spierziekte bij kinderen

Link: 7483

Logopedist Mieke Kooi en revalidatiearts Nicole Voet hebben in samenwerking met onderzoekers van de afdelingen neurologie en revalidatie van het Radboudumc een subsidie van het Johanna KinderFonds ontvangen voor onderzoek naar slik, eet-, en spraakproblemen bij kinderen met een spierziekte.

"Ik moest mijzelf opnieuw uitvinden"

Link: 7480

Hoe vitaal je ook bent, het is geen garantie dat je dat altijd blijft. Alice Somer weet er alles van. Bij haar werd acht jaar geleden de progressieve aandoening Multiple Sclerose (MS) vastgesteld. "Achteraf heb ik heel erg ontkend dat ik MS had." vertelt ze.

Save the date: 26 januari 2018

Link: https://www.zintens.nl/nieuws/save_the_date_26_januari_2018.aspx

Op 26 januari 2018 organiseert Zintens, onderdeel van Klimmendaal, een interactieve workshop voor verwijzers. Graag nodigen wij u uit voor deze interactieve bijeenkomst met als thema ‘De driehoek werknemer, werkgever en bedrijfsarts: wie is aan zet?’. De workshop wordt verzorgd door onze revalidatiearts, psycholoog en re-integratiebegeleider.

Uitgelicht_6

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook