Tekstgrootte: Voorkeuren

30 oktober 2017

Pom koffietijd nieuwsbrief
Banner_rechtsdec2051

Onderzoek spierziekte bij kinderen

Link: 7483

Logopedist Mieke Kooi en revalidatiearts Nicole Voet hebben in samenwerking met onderzoekers van de afdelingen neurologie en revalidatie van het Radboudumc een subsidie van het Johanna KinderFonds ontvangen voor onderzoek naar slik-, eet-, en spraakproblemen bij kinderen met een spierziekte.

Jaaruitgave Revalidatie Magazine 2017

Link: 7475

Onlangs is de jaaruitgave 2017 van het Revalidatie Magazine uitgebracht. De jaaruitgave staat, naast enkele jublieumartikelen, boordevol ervaringsverhalen, columns en artikelen over ontwikkelingen in de revalidatie. Ytje Jensma, lid van de Raad van Bestuur van Klimmendaal en RN-bestuurslid, vertelt over de enorme ontwikkeling die de revalidatiebranche heeft doorgemaakt.

Cliëntenraad zoekt leden!

Cliëntenraad zoekt leden!

Cliëntenraadslid Alderik Cornelisse: 'Een jaar geleden heb ik gereageerd op een vacature van de Cliëntenraad. Sinds begin dit jaar participeer ik volop mee in de cliëntenraadsvergaderingen en haar commissies. Advies uitbrengen vanuit cliëntenperspectief met betrekking tot beleidsstukken van de organisatie is leuk om te doen. Ik heb het gevoel dat er geluisterd wordt en serieus met onze mening wordt omgegaan. Heeft u ook interesse om mee te doen? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden!'

20 november 2017

Vergadering Cliëntenraad

Uitgelicht_6

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook