Tekstgrootte: Voorkeuren

Nieuwsbrief juni 2015, nummer 5

Banner_links121_bewerkt-1
Verwijsnieuwsbrief

Optimale arbeidsrevalidatie door kennisdeling

Optimale arbeidsrevalidatie door kennisdeling

Arbeidsrevalidatie kan niet zonder arbeidsdeskundige kennis. Arbeidsdeskundigen hebben op hun beurt geen toegevoegde waarde zonder inzicht in de revalidatiepraktijk. Om die reden gaan vanaf nu afdeling Zintens van RMC Groot Klimmendaal en IVA Opleiding en Training intensief samenwerken. IVA gaat de arbeidsadviseurs van Zintens trainen. De studenten van IVA gaan gerichte stages volgen bij Zintens.

Elastiekenkoers 2015

Elastiekenkoers

Op donderdag 25 juni vindt de jaarlijkse fietstocht Elastiekenkoers plaats, waarbij geld wordt ingezameld voor patiënten. Elastiekenkoers editie 2015 staat dit keer in het teken van patiënten met Spina Bifida. De fietsers starten om 8.30 uur vanaf RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem.

Verkeershinder Heijenoordseweg

Verkeershinder Heijenoordseweg

De wegwerkzaamheden aan de Heijenoordseweg in Arnhem zijn in volle gang. Dit levert verkeershinder op voor onze cliënten en andere bezoekers van de hoofdvestiging. Excuses voor het ongemak. Klik op de link hieronder voor meer informatie over de routewijziging van de bus, de toegankelijkheid van ons terrein en een tijdelijke omleiding tijdens de eerste twee weekenden in juli.

GoOV app valt in de prijzen!

GoOV app valt in de prijzen!

Op vrijdag 19 juni 2015 is bekend geworden dat de GoOV app één van de winnaars is van de Vodafone Mobiles for Good Challenge. Eerder won de applicatie al de Jan van der Kruis Innovatieprijs 2015. De applicatie ondersteunt mensen die moeite hebben om zelfstandig met het openbaar vervoer te reizen. Medewerkers en cliënten van RMC Groot Klimmendaal waren in de ontwikkelfase nauw betrokken bij de totstandkoming van deze applicatie.

Digitaal platform Uniek Sporten

Digitaal platform Uniek Sporten

Uniek sporten heeft een vernieuwde website met een gloednieuwe app! Met deze app kunnen mensen met een beperking, net als op de website, een geschikte vorm van sport of bewegen vinden via hun smartphone. De app geeft een overzicht van welke sporten er zijn, inclusief filmpjes, locatie, tijden en contactpersonen.

25-06-2015

Elastiekenkoers

Uitgelicht_6

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook