Tekstgrootte: Voorkeuren

Voor wie is MijnKlimmendaal?

Voor wie is MijnKlimmendaal?

MijnKlimmendaal is er voor alle patiënten van Klimmendaal.

Wat staat er in MijnKlimmendaal?

Wat staat er in MijnKlimmendaal?

In MijnKlimmendaal vindt u:

 • Uw persoonsgegevens
 • Een deel van uw medisch dossier; uitslagen van onderzoeken, verslagen van teambesprekingen en correspondentie van uw behandelaren
 • Overzicht van uw afspraken voor de komende week


De behandelaren van uw team werken uw dossier continu bij met de meeste actuele stand van zaken en passen daar hun therapie op aan.

Waarom zou ik mijn dossier inkijken?

Waarom zou ik mijn dossier inkijken?

Door geregeld uw medische gegevens in te zien, kunt u zich beter voorbereiden op het gesprek met uw behandelaar en bent u beter in staat om mee te denken en te beslissen over uw behandeling.
U kunt bijvoorbeeld controleren of uw medische gegevens kloppen en of vastgelegde doelen overeenkomen met uw verwachtingen. Door meer betrokken te zijn bij de koers van uw revalidatie, kunt u er zelf sturing aan geven. Met uiteindelijk een nog beter resultaat.

Hoe log ik in bij MijnKlimmendaal?

Hoe log ik in bij MijnKlimmendaal?

Inloggen op MijnKlimmendaal doet u via www.klimmendaal.nl/mijnklimmendaal

vanaf een computer, tablet of mobiele telefoon met uw DigiD+ (controle via DigiD app of SMS).  Zie ook de handleiding op onze website bij MijnKlimmendaal. Op de website Alles over DigiD: https://digid.nl kunt u informatie vinden over DigiD, hoe je DigiD kunt aanvragen en hoe je het kunt gebruiken.

Eerst activeren
Uw account moet eerst geactiveerd worden. U kunt een activatielink aanvragen via mijnklimmendaal@klimmendaal.nl. U ontvangt daarna een mail van afzender ‘Portaal’ met daarin de activatielink. Wanneer u op deze link klikt, wordt uw account geactiveerd en komt u direct in MijnKlimmendaal terecht, waarna u kunt inloggen met uw DigiD.

Ik heb geen e-mail met een activeringslink gekregen

Ik heb geen e-mail met een activeringslink gekregen

Als u nog geen activeringsmail hebt ontvangen dan kunt u een mail sturen naar mijnklimmendaal@klimmendaal.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een e-mail met een link.

Ik heb een brief gekregen maar ik ben niet in behandeling bij Klimmendaal

Ik heb een brief gekregen maar ik ben niet in behandeling bij Klimmendaal

Wij hebben u een uitnodiging voor MijnKlimmendaal gestuurd omdat u bij ons geregistreerd staat als patiënt. Het kan zijn dat u in behandeling bent bij een van onze poliklinieken in een zorginstelling of ziekenhuis waar Klimmendaal een samenwerkingsverband mee heeft. Dat kan zijn binnen de volgende ziekenhuizen of zorginstellingen:

 • Onderwijsspecialisten: Het Kroonpad, Lichtenbeek, Mariëndael, Anne Flokstraschool
 • Ziekenhuizen: Rijnstate, Slingeland Ziekenhuis, Ziekenhuis Gelderse Vallei
 • Zorgcentra: Behandelcentrum Sutfene, Zorgcentrum Azora

Hoe kan ik MijnKlimmendaal op een veilige manier gebruiken?

Hoe kan ik MijnKlimmendaal op een veilige manier gebruiken?

In verband met veiligheid en het waarborgen van uw privacy is inloggen alleen mogelijk met eigen DigiD met SMS controle. U speelt zelf een belangrijke rol in het geheimhouden van uw DigiD en wachtwoord.

 • Log uit wanneer u MijnKlimmendaal niet meer actief gebruikt en sluit de browser
 • Bewaar uw DigiD gebruiksnaam en wachtwoord op een veilige plek. Deze zijn strikt persoonlijk. Lees de tips van DigiD: Veilig omgaan met uw DigiD. Zie ook www.digid.nl
 • Sla uw DigiD gebruiksnaam en wachtwoord niet op in uw computer, ook al stellen sommige computerprogamma’s dit voor. Dit betekent namelijk dat iedereen die toegang tot uw computer heeft ook uw inlognaam en wachtwoord kan achterhalen;
 • Indien uw 20 minuten geen gebruikt maakt van MijnKlimmendaal wordt u automatisch uitgelogd. U kunt zich eenvoudig weer aanmelden en ontvangt dan weer een nieuwe code via SMS.

Wat heb ik nodig om in MijnKlimmendaal te kunnen?

Wat heb ik nodig om in MijnKlimmendaal te kunnen?

U heeft het volgende nodig:

 • Een computer of laptop met internetverbinding
 • Een mobiele telefoon
 • Een DigiD met controle via SMS of de DigiD-app. Zie voor meer informatie over DigiD: www.digid.nl

Kan ik inloggen in het dossier van mijn kind?

Kan ik inloggen in het dossier van mijn kind?

U kunt als ouder of wettelijke vertegenwoordiger inloggen in het dossier van uw kind onder 12 jaar met zijn of haar DigiD code. Vanaf de leeftijd van 12 jaar kunnen kinderen ook zelf inloggen en gegevens inzien. Vanaf 16 jaar heeft u niet meer automatisch recht op inzage. U heeft dan toestemming nodig van uw zoon of dochter nodig.

Als u (of uw kind) nog geen DigiD niet heeft, is het raadzaam deze aan te vragen. Dat kan gemakkelijk via www.digid.nl.

Kan ik iemand machtigen voor inzage in MijnKlimmendaal?

Kan ik iemand machtigen voor inzage in MijnKlimmendaal?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om toegang tot uw dossier in MijnKlimmendaal te verstrekken aan anderen.

Ik kan wel inloggen, maar waarom zie ik niets in mijn dossier?

Ik kan wel inloggen, maar waarom zie ik niets in mijn dossier?

Als u wel kunt inloggen maar geen gegevens in uw dossier ziet, betekent dit dat er door uw arts en/of behandelaar nog geen formulieren in uw dossier zijn opgeslagen nadat de toegang is geactiveerd. Uw persoonsgegevens zijn wel meteen zichtbaar zodra u kunt inloggen. Hieraan kunt u zien dat de toegang naar MijnKlimmendaal voor u open staat. Formulieren die al in het dossier opgeslagen zijn voordat MijnKlimmendaal is opengezet is, zijn niet automatisch zichtbaar. Als u deze toch wilt kunnen raadplegen, kunt u hiervoor een aanvraag indienen bij uw behandelend arts.

Waarom zie ik de afspraak met mijn arts niet staan?

Waarom zie ik de afspraak met mijn arts niet staan?

Een week van tevoren worden alle afspraken zichtbaar in uw dossier MijnKlimmendaal. U ziet dus alleen de afspraken voor de komende week.

Waarom zie ik in mijn rooster niet alle ingeplande afspraken?

Waarom zie ik in mijn rooster niet alle ingeplande afspraken?

In uw rooster worden afspraken zichtbaar voor de week daaropvolgend (zie ook “waarom zie ik de afspraak met mijn arts niet staan?”). Verder vooruit is voor de therapieën nog niet definitief en kunnen er nog wijzigingen optreden. De afspraken met de arts die al wel definitief zijn (bijvoorbeeld de jaarlijkse controles) zijn helaas ook pas zichtbaar in MijnKlimmendaal een week van te voren.

De datum op mijn behandelplan of brief klopt niet. Hoe kan dat?

De datum op mijn behandelplan of brief klopt niet. Hoe kan dat?

De datum op de formulieren is de datum waarop het document voor het eerst is aangemaakt.  In sommige gevallen kan dat al een aantal weken geleden zijn. Wanneer u het formulier opent ziet u de laatste wijzigingsdatum.

Waar kan ik met mijn vragen over MijnKlimmendaal terecht?

Waar kan ik met mijn vragen over MijnKlimmendaal terecht?

 • Gaat het over de medische inhoud van het dossier: stel de vraag dan aan uw behandelaar of arts bij uw eerstvolgende bezoek
 • Gaat het over het aanpassen van persoonsgegevens: geef de juiste gegevens door aan het secretariaat van uw behandelteam
 • Heeft u vragen over het inloggen via DigiD: mogelijk staat uw vraag bij de veelgestelde vragen van DigiD op www.digid.nl.
 • Overige vragen: neem dan contact op met mijnklimmendaal@klimmendaal.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook