Tekstgrootte: Voorkeuren

Wat is mijnKlimmendaal?

Als patiënt van Klimmendaal heeft u toegang tot MijnKlimmendaal. Op deze beveiligde website kunt u bijvoorbeeld informatie uit uw medisch dossier inzien, uitslagen van onderzoeken bekijken, brieven teruglezen of uw behandelplanning inzien. MijnKlimmendaal is beschikbaar voor al onze patiënten.

U kunt als ouder of wettelijke vertegenwoordiger inloggen in het dossier van uw kind onder 12 jaar met zijn of haar DigiD code. Vanaf de leeftijd van 12 jaar kunnen kinderen ook zelf inloggen en gegevens inzien. Vanaf 16 jaar heeft u niet meer automatisch recht op inzage. U heeft dan toestemming nodig van uw zoon of dochter nodig.

Als u (of uw kind) nog geen DigiD niet heeft, is het raadzaam deze aan te vragen. Dat kan gemakkelijk via www.digid.nl.

 

Wilt u ook gebruik maken van MijnKlimmendaal?
U kunt vanaf elke plek inloggen in MijnKlimmendaal. U heeft daar een computer, laptop, tablet of smartphone met internet voor nodig. U kunt een toegangscode voor MijnKlimmendaal aanvragen via mijnklimmendaal@klimmendaal.nl. U ontvangt dan een mail met een activatielink.

Daarnaast heeft u DigiD nodig: een persoonlijke inlogcode voor de overheid en de zorg. Met DigiD kunt u veilig gebruikmaken van alle functies op de website.Ook heeft u een telefoon nodig in verband met controle via sms. Dat is een extra beveiligingsstap van DigiD. Als u een smartphone heeft, kunt u ook inloggen met de DigiD-app.

 

Link: https://patientenportaal.klimmendaal.nl

Handleiding MijnKlimmendaal

In de handleiding van MijnKlimmendaal staat meer informatie over het gebruik van MijnKlimmendaal en de verschillende onderdelen ervan. Wij adviseren u om de handleiding bij de hand te houden als u voor het eerst gebruik maakt van Mijn Klimmendaal.

Heeft u vragen of ervaart u problemen met het gebruik van MijnKlimmendaal? Misschien kunnen de antwoorden op de veelgestelde vragen u helpen. Heeft u alsnog vragen? Neem dan contact op met de Helpdesk van MijnKlimmendaal via mijnklimmendaal@klimmendaal.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook