Tekstgrootte: Voorkeuren

Kom werken bij Klimmendaal

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met mensen met een lichamelijke of meervoudige handicap en wil je hen op weg helpen? Dan is werken bij Klimmendaal echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 800 medewerkers dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar altijd met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele omgeving. Samen met het gehele behandelteam zorg je voor de juiste behandeling op de juiste plaats.

Kijk voor meer informatie in het linkermenu over vrijwilligerswerk,stage en opleiding, personeelsbeleid, beroepen, vacatures,, arbeidsvoorwaarden en inschrijving nieuwsbrief.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_googleplus
icon_facebook