Tekstgrootte: Voorkeuren

Zintens


Zintens is onderdeel van Klimmendaal en begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. In bovenstaande film volgt een korte introductie.

De professionals van Zintens slaan de brug van gezondheidszorg naar werk. Dit doen ze door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze patiënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is. Zij zetten graag behandelprogramma's in op het gebied van arbeid via diagnostiek, training en re-integratie. Daarmee komen ze voor de patiënt, zijn verwijzer en/of werkgever tot een zo passend mogelijke oplossing.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Zintens.

Link: http://www.zintens.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook