Tekstgrootte: Voorkeuren

Vrienden van Klimmendaal Stedendriehoek

Klimmendaal ontvangt financiële middelen vanuit de zorgverzekering. Dit budget is voldoende voor onze kernactiviteiten. Dit betekent dat we de directe medische, paramedische, psychosociale en verpleegkundige zorg kunnen verlenen. Maar we willen graag ook eens wat extra’s doen voor onze patiënten. Extra's die ook noodzakelijk zijn maar waarvoor helaas geen financiële ruimte is. Hiervoor biedt stichting Vrienden van Klimmendaal Stedendriehoek mogelijkheden. We geven u graag een beeld van deze stichting. In de onderstaande film kunt u meer zien over het werk van deze Stichting.

Meer info leest in in het linkermenu of via de volgende links:
Waarom Vriend worden?
Wat krijgt u ervoor terug?
Gerealiseerde projecten
Inschrijfformulier
Aanmelden als Vriend
 
De Stichting Vrienden Klimmendaal Stedendriehoek (in 2015 nog onder de naam Stichting Vrienden van ViaReva) kijkt met een goed gevoel terug op 2015. Klik hier om het jaarverslag 2015 te lezen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook