Tekstgrootte: Voorkeuren

Bestuursleden

Het nieuwe bestuur van de Stichting Vrienden van Klimmendaal bestaat uit:

De heer R. (Rien) Schrijver is voorzitter van de nieuwe Vriendenstichting en was voorzitter van voormalige Stichting Vrienden van ViaReva. In het dagelijkse leven is hij eigenaar van Machris Management, lid van het dagelijks bestuur van Cleantech en co-owner van Guifi B.V.

De heer H.J. (Hein) van ’t Wout is penningmeester van de nieuwe Vriendenstichting  Hij was ook penningmeester bij de voormalige stichting Vrienden van RMC Groot Klimmendaal. In het dagelijks leven is hij werkzaam als directeur van ABN AMRO MeesPierson private banking Nijmegen.

De heer drs. H.W.C.M. (Harry) Vos, is bestuurslid bij de nieuwe Vriendenstichting en was hiervoor bestuurslid bij de Stichting Vrienden van RMC Groot Klimmendaal. Hij is als kinderrevalidatiearts werkzaam geweest in voormalig RMC Groot Klimmendaal en ook momenteel als adviseur nog betrokken bij Klimmendaal.

Afbeelding: Bestuur9531RP

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook