Tekstgrootte: Voorkeuren

Afscheid van bestuursleden

Tijdens de laatste gezamenlijke vergadering werden de bestuursleden die afscheid namen door de nieuwe voorzitter Rien Schrijver hartelijk bedankt voor hun inzet:

Jan ten Hove werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de Stichting Vrienden van ViaReva.

Henk van de Schreur werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de Stichting Vrienden van ViaReva.

Ook Esther Agterdenbos, bestuurder van voormalig ViaReva en lid van de huidige Raad van Bestuur van Klimmendaal, werd bedankt voor haar bestuurslidmaatschap van de Stichting Vrienden van ViaReva de afgelopen jaren.

Esther Agterdenbos
Esther Agterdenbos
Henk van de Schreur 4
Henk van de Schreur
Jan ten Hove
Jan ten Hove

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook