Tekstgrootte: Voorkeuren

Vrienden van Klimmendaal

Mensen met een lichamelijke of chronische beperking werken bij Klimmendaal hard aan het verminderen of leren omgaan met hun beperking. De revalidatiespecialisten van Klimmendaal ondersteunen hen bij het zo zelfstandig mogelijk inrichten van hun leven. Daarbij gaat het niet alleen om geneeskundige revalidatie, maar ook om het verbeteren van de kwaliteit van leven, zoals optimaal integreren in de samenleving. Op weg naar een nieuw betekenisvol toekomstperspectief wordt de patiënt begeleid door deskundige behandelaars en artsen.

Klimmendaal ontvangt financiële middelen vanuit de zorgverzekering. Dit budget is voldoende voor onze kernactiviteiten: de revalidatiegeneeskundige zorg die we verlenen. Maar kwaliteit van leven zit voor onze patiënten vaak ook in de kleine extra’s, die via andere voorzieningen of verzekeringen niet vergoed kunnen worden. Extra’s die de kwaliteit van de behandeling kunnen verhogen of het verblijf bij Klimmendaal kunnen veraangenamen. Gelukkig is er de Stichting Vrienden van Klimmendaal die financieel bijdraagt, daar waar dat hard nodig is.

Wat kunnen de Vrienden doen?
De Stichting Vrienden van Klimmendaal houdt zich bezig met het verkrijgen van geldmiddelen ten behoeve van bijzondere projecten in Klimmendaal. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra sportrolstoel, hulpmiddelen voor communicatie zoals iPads, een aangepaste schommel voor de peuters, een dvd-speler in huiskamer of innovatieve projecten ten behoeve van behandelmethoden. De Vrienden hebben in de afgelopen jaren al vele projecten mogelijk kunnen maken dankzij giften en bijdragen van particulieren en bedrijven.

Wordt u ook onze vriend?
Steeds meer mensen worden Vriend van Klimmendaal. Gelukkig maar, want het aantal aanvragen stijgt en we willen met onze steun graag zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom nodigen we u van harte uit om ook lid te worden van de Vrienden van Klimmendaal.

Meer informatie vindt u op de website van de Vrienden van Klimmendaal.

Op onze facebookpagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten van de Stichting Vrienden.

Logo ANBI
Link: 2453

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook