Tekstgrootte: Voorkeuren

KABOEM! Theatershow 2016

Kaboem! Theatershow 2016

Op donderdag 9 juni 2016 geeft de slagwerkgroep KABOEM! om 19.30 uur een voorstelling in de theaterzaal van Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem (gebouw A). KABOEM! bestaat uit maar liefst 40 kinderen met en zonder beperking die onder begeleiding van onze muziektherapeut trommelen op slagwerkinstrumenten uit de hele wereld. Met dank aan het Johanna KinderFonds.

KABOEM! belooft een bijzonder spektakel te worden! De toegang is 2 euro per persoon. U betaalt dit bedrag bij binnenkomst voor aanvang van de voorstelling.

Reserveren is niet meer mogelijk
Reserveren is vanaf nu niet meer mogelijk omdat het maximale aantal reserveringen behaald is.

Wilt u de reservering annuleren?
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heeft u gereserveerd, maar kunt u niet komen? Laat het ons tijdig weten. Dan geven wij uw plaats aan iemand anders. Annuleren van uw gereserveerde plaatsen is mogelijk door de bevestigingsmail te beantwoorden met ANNULERING of een mail te sturen naar communicatie@klimmendaal.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook