Tekstgrootte: Voorkeuren

Therapeutische theaterzaal

De Therapeutische Theaterzaal

De therapeutische theaterzaal bevindt zich in het hoofdgebouw aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Klimmendaal is uniek in Nederland als het gaat om de inzet van therapeutisch theater als onderdeel van de revalidatiebehandeling. Op therapeutische basis wordt gewerkt met muziek, theater en digitale media. Speciale aandacht is hierbij voor mensen met minimale motorische mogelijkheden. Met de inzet van computers en aangepaste instrumenten creeëren we voor iedereen mogelijkheden om actief mee te doen.

Klimmendaal heeft een kwalitatief hoogwaardige theaterzaal, waar mensen met en zonder lichamelijke beperkingen optimaal samen kunnen werken aan nieuwe producties. Met een professionele en goed verzorgde voorstelling wordt recht gedaan aan de doelstelling van maatschappelijke participatie. Want in de therapeutische theaterzaal van Klimmendaal heeft iedereen een hoofdrol!

De therapeutische theaterzaal is mede mogelijk gemaakt door:

Logo Kinderpostzegels
Logo Rabobank
Logo Vitesse
Logo Schoonmaakbedrijf Aalbers
Logo Madurodam
Logo Johanna Kinderfonds
Logo stichting BIO
Logo BAM
Logo Menzis
Logo Sint Maartenskliniek
Logo NSGK
Logo Johannes Stichting
Logo SKANfonds
Logo Gemeente Arnhem
Logo Provincie Gelderland
Logo fonds NutsOhra
Logo VSBfonds
Logo Essent
Logo Revalidatiefonds
Logo Stichting Voorzorg Utrecht
Logo Giesbers Groep
Logo Stichting Vrienden van Groot Klimmendaal

Stichting Sint Nicolai Broederschap
Dullertsstichting

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook