Tekstgrootte: Voorkeuren

SportVariant


U heeft uw revalidatieprogramma afgerond en wil graag blijven bewegen en sporten. De drempel om naar een reguliere sportschool te gaan is echter soms groot. U mist daar bijvoorbeeld lotgenotencontact of de vereniging beschikt niet over aangepaste sportmaterialen. Om zowel volwassenen als kinderen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid te bieden op plezierige wijze te kunnen sporten, is binnen Klimmendaal SportVariant opgericht. Meer informatie hierover vindt u via de volgende links:

SportVariant Volwassenen
SportVariant Junior

Link: https://www.edwinvandersarfoundation.nl/

SportVariant werkt samen met de Edwin van de Sar Foundation.

Link: 2380

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook