Tekstgrootte: Voorkeuren

SportVariant

Heeft u een lichamelijke beperking of chronische aandoening en wilt graag (blijven) bewegen en sporten? De drempel om naar een reguliere sportvereniging of sportschool te gaan is soms groot. U mist daar bijvoorbeeld lotgenotencontact of de vereniging beschikt niet over aanpaste sportmaterialen. Zintens is onderdeel van Klimmendaal en biedt zowel volwassenen als kinderen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid om op plezierige wijze te kunnen sporten. Wilt u meer informatie over Zintens SportVariant, locaties en prijzen? Klik dan hier.

Link: https://www.edwinvandersarfoundation.nl/

SportVariant werkt samen met de Edwin van de Sar Foundation.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook