Tekstgrootte: Voorkeuren

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Klimmendaal verleent revalidatiezorg in verschillende ziekenhuizen in de regio. De revalidatieartsen in de ziekenhuizen werken nauw samen met andere specialisten. Zij stemmen inhoudelijk behandelbeleid goed op elkaar af en zorgen ervoor dat patiënten indien nodig, vlot kunnen doorstromen voor behandelingen op één van onze locaties. Een van die locaties is Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt mensen gezondheidswinst voor hun verdere leven. Dat doet het ziekenhuis door het leveren van medische zorg, onderzoek en innovatie. De medewerkers geven patiënten handvatten waarmee zij zelf kunnen bouwen aan een gezonde leefstijl.

Meer informatie leest u op https://www.geldersevallei.nl/.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook