Tekstgrootte: Voorkeuren

Uniek sporten

Uniek Sporten

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werkt u aan een goede conditie en bouwt u sociale contacten op. Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen.

Uniek Sporten helpt mensen om een geschikt aanbod te vinden op het gebied van aangepast sporten. Dit doet een team van medewerkers in samenwerking met partners vanuit het (speciaal) onderwijs, de zorg en overheden.

Heeft u een beperking en wilt u graag sporten?
Mogelijk vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn en of er een sport bij zit die u zou kunnen beoefenen. Misschien wilt u sportadvies of zit u met vragen over bijvoorbeeld financiële ondersteuning, hulpmiddelen of het zoeken van een sportmaatje. Uniek Sporten helpt u bij al dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen.

Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt daarnaast sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en bereikbaarheid op www.unieksporten.nl of op de speciale app (iOS en Android).

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook