Tekstgrootte: Voorkeuren

Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek

Doel van de samenwerking met de Sint Maartenskliniek is het opzetten van een fijnmazig netwerk voor mensen die revalidatie behoeven, in alle vormen en intensiteit, zo dicht mogelijk bij huis en liefst in een vertrouwde omgeving. Tegelijkertijd creërt Klimmendaal hiermee de feedback en de ruimte om de specialistische kennis verder te ontwikkelen, zowel wat betreft de revalidatie- geneeskundige behandeling als op het punt van de maatschappelijke integratie en reïntegratie.

De Sint Maartenskliniek is een opleidingsziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. Mensen kunnen in Nijmegen, Boxmeer en Woerden terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie en revalidatiegeneeskunde.

Meer informatie: https://www.maartenskliniek.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook