Tekstgrootte: Voorkeuren

Behandelcentrum Sutfene

De diensten van Sensire in het behandelcentrum De Lunette stellen u in staat zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren in uw eigen leefomgeving. De mogelijkheden lopen uiteen van deskundige thuiszorg tot specialistische 24-uurs verpleging en behandeling. Binnen het behandelcentrum heeft Klimmendaal een CVA Revalidatie Unit (CRU). Deze CRU is een samenwerkingsverband tussen Klimmendaal en het behandelcentrum op het gebied van klinische revalidatie bij een CVA. Tijdens dit revalidatietraject werken de specialist ouderenzorg en revalidatiearts met behandelaars intensief samen tijdens uw klinische revalidatietraject op de CRU.

Meer informatie over dit behandelcentrum van Sensire leest u op deze website.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook