Tekstgrootte: Voorkeuren

Rock & Rolstoel Producties

Rock & Rolstoel Producties

Stichting Rock & Rolstoel Producties stelt zich ten doel de integratie te bevorderen tussen kinderen, jongeren en volwassenen met en zonder handicap door middel van sociaal-culturele activiteiten. Om deze doelstelling te realiseren heeft de stichting een afdeling Muziek en een afdeling Televisie.

De stichting ondersteunt Klimmendaal bij diverse activiteiten, zoals filmproducties, kindermusicals, multimediale muziektheatervoorstellingen van Flashback en andere bijeenkomsten.

Meer informatie over deze stichting vindt u hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook