Tekstgrootte: Voorkeuren

Rijnstate Ziekenhuis

Rijnstate Ziekenhuis

Klimmendaal verleent revalidatiezorg in verschillende ziekenhuizen in de regio. De revalidatieartsen in de ziekenhuizen werken nauw samen met andere specialisten. Zij stemmen inhoudelijk behandelbeleid goed op elkaar af en zorgen ervoor dat patiënten indien nodig, vlot kunnen doorstromen voor behandelingen op één van onze locaties.

Rijnstate is een ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Het ziekenhuis biedt uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. In de dienstverlening staat de patiënt centraal. De medewerkers begeleiden de patiënt persoonlijk bij het verbeteren, herstellen en behouden van uw gezondheid. Dit gebeurt natuurlijk in afstemming met wat de patiënt wil en kan. Het ziekenhuis biedt vertrouwen en veiligheid in een omgeving met een warme sfeer.

De zorg en deskundigheid in het ziekenhuis wordt continu verbeterd. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de oorzaken van ziekten en naar betere behandelingen. Daarnaast werkt het ziekenhuis intensief samen met andere zorgverleners, binnen en buiten het ziekenhuis, om de zorg te verbeteren. Meer informatie leest u op http://www.rijnstate.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook