Tekstgrootte: Voorkeuren

ProReva

ProReva

ProReva levert orthopedisch maatwerk: voorzieningen op maat zoals een prothese, orthese, borstprothese, confectiehulpmiddelen, steunzolen en steunkousen. Persoonlijke aandacht voor patiënten staat hoog in het vaandel. Elk hulpmiddel wordt optimaal afgestemd met Klimmendaal en op persoonlijke wensen en behoeften van de patiënt.

ProReva is ooit begonnen als kleine orthopedische instrumentmakerij en heeft nu vestigingen in onder meer Apeldoorn, Zwolle, Huizen en Almere. Meerr informatie leest u op de website van ProReva.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook