Tekstgrootte: Voorkeuren

Hanssen Footcare

Afbeelding: footcare_logo2018web

De voetspecialisten van Hanssen Footcare zijn ervaren orthopedisch schoentechnici, podotherapeuten, bewegingstechnologen en (medisch) pedicures. In onze werkplaatsen werken schoenmakers die het ambacht nog echt onder de knie hebben. Iedereen kan bij ons terecht met vragen over voeten en voetklachten.

Wij staan voor professionele voetanalyse, advies, podotherapie, maatschoenen, hulpmiddelen en voetverzorging. Met andere woorden: voor de beste voetzorg en schoenen op maat. Meer informatie leest u op deze website.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook