Tekstgrootte: Voorkeuren

De Onderwijsspecialisten

De Onderwijsspecialisten

Scholen van De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die specifieke ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking hebben, chronisch ziek zijn of extra begeleiding nodig hebben bij hun gedrag.

Klimmendaal werkt samen met de Arnhemse scholen Mariëndael, Lichtenbeek en Het Prisma en met Mariëndael in Doetinchem. Kijk voor meer informatie op:
www.deonderwijsspecialisten.nl
www.mariendael.nl
www.lichtenbeek.nl
www.prisma-arnhem.nl
www.doetinchem.mariendael.nl

Daarnaast werken we samen met De Onderwijsspecialisten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, onder de naam Brein Support. Brein Support ondersteunt mensen die schade hebben opgelopen aan het brein, de hersenen. Voor meer informatie, kijk op: www.breinsupport.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook