Tekstgrootte: Voorkeuren

Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT)

Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) Klimmendaal biedt tandheelkundige hulp aan kinderen en volwassenen, die vanwege hun handicap niet in een algemene tandartsenpraktijk behandeld kunnen worden. Door aangepaste technieken wordt getracht de behandelbaarheid van deze doelgroep te verbeteren. Ook angstige patiënten kunnen bij het CBT worden behandeld met als doel terugkeer naar de huistandarts mogelijk te maken.

Het behandelteam bestaat uit tandartsen, tandartsassistenten, een preventieassistente en twee mondhygiënisten. Het team kan ook de specialistische kennis van de revalidatiearts, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en psycholoog betrekken bij de behandeling.

Link: 410

Meer informatie kunt u vinden in de folder. Klik op het icoon hiernaast en download de folder in PDF formaat.

Aanvullende informatie kunt u vinden op de website van het CBT.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook