Tekstgrootte: Voorkeuren

Samenwerking

Klimmendaal werkt niet alleen continu aan een hoogwaardig en specialistisch aanbod van zorg, maar let ook op de markt en de individuele patiënt. Door scherp toe te zien op de ontwikkelingen in de zorgmarkt zijn we altijd op de hoogte van de wensen van onze omgeving en kunnen we inspringen op kansen. Dit blijkt uit de aanpak van een aantal externe activiteiten en samenwerkingsverbanden.

Klimmendaal verleent revalidatiezorg in verschillende ziekenhuizen in de regio. Dit zijn Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem, Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Onze revalidatieartsen houden, gedetacheerd vanuit Klimmendaal, ook spreekuur op de polikliniek Revalidatiegeneeskunde van Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn. De revalidatieartsen op deze locaties werken nauw samen met andere specialisten. Zij stemmen inhoudelijk behandelbeleid op elkaar af en zorgen ervoor dat patiënten indien nodig, vlot kunnen doorstromen voor revalidatiebehandelingen op één van onze locaties.

Klimmendaal werkt nauw samen met de academische ziekenhuizen in Nijmegen en Utrecht, met het Donders Instituut, het revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek in Nijmegen en met De Onderwijsspecialisten. De verpleeghuizen in de regio kunnen, indien gewenst, ook gebruik maken van een revalidatiearts. Daarnaast verstrekt Klimmendaal adviezen aan onder meer verwijzers, de thuiszorg, voorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Op het terrein van de Heijenoordseweg Arnhem (hoofdvestiging) zijn een aantal organisaties gevestigd, die samenwerken met Klimmendaal. Dat zijn onder andere Rock & Rolstoel producties, Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde en Ronald McDonald Huis Arnhem. Klik hiernaast in het menu voor meer informatie.

Verder werken we onder andere samen met Stichting CliniClowns, RSVV, Uniek Sporten, OIM Orthopedie, Hanssen Footcare, Sutfene, Azora en ProReva.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook