Tekstgrootte: Voorkeuren

Ronald McDonald Huis Arnhem

Logo Ronald MacDonald Boshuus Arnhem

Op de 4e verdieping van gebouw A bevindt zich Ronald McDonald Boshuus Arnhem. In het Huis kunnen ouders (en broertjes en zusjes) logeren waarvan het kind of jong volwassene (0-25 jaar) wordt behandeld in Klimmendaal of ziekenhuis Rijnstate. Ook is er een logeermogelijkheid voor kinderen en jong volwassenen en hun ouders die in de over­gang van een klinische behandeling naar een thuissituatie zitten of als de reisafstand tijdens een poliklinische behandeling te lang of te vermoeiend is.

In het Huis kan niet alleen gelogeerd worden. Overdag en ’s avonds kunnen ouders, broertjes en zusjes van alle kinderen/jongvolwassenen én zijzelf (na overleg met de verpleging) altijd gebruik maken van de Huiskamer, keuken, bibliotheek, computer- en speelruimten en rustkamer.

Daarnaast kunnen gezinnen met een zorgintensief kind vakantie vieren in een van de drie (aangepaste) vakantieappartementen. Voor meer informatie hierover, zie de website of bel met 026- 352 52 60.

Het Huis en de Huiskamer zijn alle dagen geopend van 09.00 – 21.00 uur. Op feestdagen van 10.00- 17.00.  Meer informatie over de logeer- of verblijfmogelijkheden vindt u op https://www.kinderfonds.nl/vakantiehuis-boshuus/voor-wie

Het Huis wordt gerund door 2 betaalde krachten, Suus Brands en Colette Kruit en ruim 50 vrijwilligers. Het Huis kan alleen bestaan door donaties en sponsoring van particulieren en bedrijven en ontvangt geen subsidie.

 

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook