Tekstgrootte: Voorkeuren

Ronald McDonald Huis Arnhem

Ronald McDonald Huis Arnhem

Op de 4e verdieping van gebouw A bevindt zich Ronald McDonald Huis Arnhem. In het Huis kunnen ouders (en broertjes en zusjes) logeren waarvan het kind of jong volwassene (0-25 jaar) wordt behandeld in Klimmendaal of ziekenhuis Rijnstate. Ook is er een logeermogelijkheid voor kinderen en jong volwassenen en hun ouders die in de over­gang van een klinische behandeling naar een thuissituatie zitten of als de reisafstand tijdens een poliklinische behandeling te lang of te vermoeiend is.

In het Huis kan niet alleen gelogeerd worden. Overdag en ’s avonds kunnen ouders, broertjes en zusjes van alle kinderen/jongvolwassenen én zijzelf (na overleg met de verpleging) altijd gebruik maken van de Huiskamer, keuken, bibliotheek, computer- en speelruimten en rustkamer. Speciaal voor Huis Arnhem is het ook mogelijk voor volwassen revalidanten met (klein)kinderen tot 18 jaar om overdag gebruik te maken van het Ronald McDonald Huis.

Het Huis en de Huiskamer zijn op werkdagen geopend van 09.00 – 21.00 uur en in de weekenden van 10.00 - 20.00 uur. Meer informatie over de logeer- of verblijfmogelijkheden vindt u op www.kinderfonds.nl/huisarnhem

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook