Tekstgrootte: Voorkeuren

Restaurant

Restaurant hoofdlocatie Heijenoordseweg 5 Arnhem

De hoofdlocatie van Klimmendaal aan de Heijenoordseweg beschikt over een restaurant met uitzicht op het luisterrijke heuvellandschap van het aangrenzende landgoed Mariëndael. In dit restaurant zijn cliënten, bezoekers en medewerkers van ons revalidatie medisch centrum van harte welkom.

U kunt hier tijdens de onderstaande openingstijden terecht voor een drankje, kleine etenswaren en kaarten. Daarnaast kunt u in het restaurant op enkele avonden ook een warme maaltijd krijgen. Voor koffie en thee bent u de gehele dag welkom.

LET OP: vanwege de coronamaatregelen is het restaurant momentel alleen beperkt open voor medewerkers van Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook