Tekstgrootte: Voorkeuren

Raad van Bestuur

Afbeelding: Martijn Kuit

De Raad van Bestuur heeft de dagelijkse leiding over Klimmendaal. Wij hebben een eenhoofdige Raad van Bestuur, bestaande uit de heer dr. ir. M. (Martijn) Kuit. Op grond van de statuten van Klimmendaal is de Raad van Bestuur eindverantwoordelijk voor het besturen van de stichting.

De Raad van Bestuur is te bereiken via het secretariaat Raad van Bestuur: Miranda van Vliet, directiesecretaresse, 026 – 352-6286, e-mail: m.vanvliet@klimmendaal.nl.

De Declaratieregeling Raad van Bestuur beschrijft de afspraken die gemaakt zijn rondom kostenvergoedingen en het aannemen van geschenken en uitnodigingen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook