Tekstgrootte: Voorkeuren

NMerkwaarden

De organisatie van Klimmendaal berust op vier Merkwaarden.

Dichtbij
We zijn te vinden in Oost-Nederland, waar service en sympathie gewoon onderdeel van ons specialisme zijn. We kennen de omgeving van onze patiënten en werken intensief samen met onder andere huisartsen, eerstelijnstherapeuten, ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Grensverleggend
Revalideren is afzien en (jezelf) overwinnen. Patiënten leren ons kennen op een moment waarop hun gezondheid ernstig is verslechterd. Wij staan als coach naast hen en leren hen weer vooruit te kijken, grenzen te verleggen.

Mensgericht
Elke situatie is uniek. Elk mens is uniek. Daarom hebben patiënten bij ons de regie in handen. Met onze expertise helpen we hen keuzes maken. Wij bewegen mee, zodat zij hun doelen bereiken.

Enthousiast
Dat we de beste zorg in Oost-Nederland verlenen, daar mogen patiënten vanuit gaan. Daarnaast werken we met een enthousiast team. We zijn gemotiveerd om het beste van hun revalidatie en onze organisatie te maken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook