Tekstgrootte: Voorkeuren

Kwaliteitsvenster

Kwaliteitsvenster

In het Kwaliteitsvenster voor revalidatie kunnen patiënten de kwaliteit bekijken van een revalidatiecentrum of revalidatieafdeling van een ziekenhuis. Revalidatie Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuizen hebben dit Kwaliteitsvenster samen met hun leden, patiënten en deskundigen ontwikkeld.

Het Kwaliteitsvenster voor revalidatie is een online overzicht dat bestaat uit tien thema’s die informatie geven over de kwaliteit van revalidatiezorg. De tien kwaliteitsindicatoren op een rij: patiëntervaringen, wachttijden, werk van artsen, zelfstandig wonen, doorligwonden, meten van resultaten, vallen, keurmerken, samenwerking met patiëntenverenigingen en tevredenheid van medewerkers.

Meer weten over onze kwaliteit? Klik op het kwaliteitsvenster van uw keuze.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook