Tekstgrootte: Voorkeuren

Jaardocument

Link: https://interface-communicatie-2.foleon.com/klimmendaal/klimmendaal-jaarbeeld-2019/cover/

Met trots presenteren wij het eerste Jaarbeeld van Klimmendaal. Hoewel nu in 2020, ons land, de zorg en de wereld er heel anders uitzien, vinden wij het belangrijk om de professionele ontwikkeling en de progressie van de patiëntenzorg voor revalidanten bij onze organisatie, over het voetlicht te brengen. Juist nu gebleken is, hoezeer kwetsbare patiënten moeten kunnen vertrouwen op onze veiligheid en kwaliteit van zorg.

Die resultaten delen we dan ook graag in dit digitale magazine.

 

Onze jaarverslagen van afgelopen jaren kunt u inzien en downloaden op Jaarverslagen Zorg van de het Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daar kunt u ook terecht voor de jaardocumenten van voorgaande jaren.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook