Tekstgrootte: Voorkeuren

Over ons

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Enkele kerncijfers:

  • Wij behandelen per jaar ruim 6600 patiënten: 5700 poliklinisch en 900 klinisch.
  • Bij ons werken 800 professionals met als primair doel in revalidatie: onze patiënten weer optimaal te laten participeren in de samenleving.

Meer weten?
Klik hier voor meer informatie over onze organisatie of download één van de onderstaande folders. In het menu links vindt u onder andere meer informatie over onze missie & visiejaarverslagonderzoek & opleidingHKZ-certificering, Veiligheids Management SysteemRaad van Toezicht en ons privacyreglement.

Aanvullende informatie kunt u ook vinden in onze folders. Klik op een icoon naar keuze hieronder en download de folder van uw keuze.

Folder algemene informatie
Algemene informatie
Brochure Expertisecentrum Volwassenen
Klimmendaal Volwassenen
Brochure Expertisecentrum Kinderen & Jongeren
Klimmendaal Kind& jeugd

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook