Tekstgrootte: Voorkeuren

12-03-2018Zwemestafette Maarten van der Weijden

Afbeelding: IMG_20180312_091332

Olympisch kampioen en ambassadeur van de landelijke Week van Zorg en Welzijn Maarten van der Weijden heeft vanochtend gezwommen bij Klimmendaal!

Vanaf zondagavond 11 maart zwemt hij binnen 24 uur bij 14 zorgorganisaties in het hele land. Vanochtend deed hij per helikopter Gelderland aan. Rond half 10 is hij in ons zwembad gestart om ook in deze regio aandacht te geven aan het betekenisvolle werk in de sector Zorg en Welzijn.

Bij Klimmendaal is hij ontvangen door een groep jonge patiënten voor wie bewegen binnen hun revalidatieprogramma een belangrijke plaats inneemt. Ze stonden met hun zelfgemaakte spandoek klaar! Ook andere patiënten en medewerkers waren aanwezig bij de zwemestafette. Klimmendaal is het 9e zwembad waarin Maarten van der Weijden heeft gezwommen. De zwemestafette eindigde om 20.00 uur in Amsterdam.

Bekijk het filmpje dat RTV Arnhem heeft gemaakt van het bezoek van Maarten van der Weijden aan Klimmendaal als start van de Week van Zorg en Welzijn 2018. In de Gelderlander stond een prachtige foto van het bezoek van Maarten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook