Tekstgrootte: Voorkeuren

31-05-2018Zintens aanwezig op Bedrijfsgeneeskundige Dagen

Zintens aanwezig op Bedrijfskundige Dagen in Papendal

Zintens Arbeid en Gezondheid is aangesloten bij de landelijke Stichting Vroege Interventie. Stichting VI is op 31 mei en 1 juni aanwezig op de Bedrijfsgeneeskundige Dagen op Papendal met een informatiestand.  

De standbemanning bestaat dit jaar ook uit medewerkers van Zintens, te weten Marloes Barendrecht (arbeidsadviseur), Martin Vink (re-integratiebegeleider) en Eva Alink (Manager Zintens). Veel bedrijfsartsen hebben de weg naar Zintens inmiddels gevonden, dus onze medewerkers zullen ongetwijfeld veel verwijzers ontmoeten en ook nieuwe contacten kunnen opdoen.

Zie onderstaande link voor meer informatie over deze dagen.

https://www.nvab-online.nl/bgdagen/2018

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook