Tekstgrootte: Voorkeuren

29-05-2015Wijziging buslijn 9

Wijziging route buslijn 9

Door de wegwerkzaamheden aan de Heijenoordseweg in Arnhem, wordt de route van buslijn 9 (Velp Ziekenhuis - Schaarsbergen) tijdelijk gewijzigd. Hierdoor ondervinden bezoekers van RMC Groot Klimmendaal wijzigingen in uw busreisroute vanaf nu tot ongeveer half juli 2015.

Dagelijks: wijziging in terugweg
Op uw terugweg van RMC Groot Klimmendaal richting het centrum/station via buslijn 9 merkt u dat de bushalte aan de Heijenoordseweg in die richting niet in gebruik is. Dit komt omdat de Heijenoordseweg op dit moment tijdelijk eenrichtingverkeer is. U kunt daarvoor in de plaats bij de bushalte op de Amsterdamseweg opstappen.

3 weekenden: wijziging in heen- en terugweg
Daarnaast wordt gedurende drie weekenden de Heijenoordseweg in beide richtingen afgesloten. Dan geldt centrum in én centrum uit een omleiding via de Amsterdamseweg. De bushalte op de Heijenoordseweg is tijdens die dagen dus niet in gebruik door de wegwerkzaamheden. Het gaat om de weekenden van 30 mei, 4 en 5 juli en tot slot 11 en 12 juli 2015.

Komt u met de auto? dan leest u hier meer informatie.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook