Tekstgrootte: Voorkeuren

05-03-2014Werkconferentie Dag van de Beroerte 13 mei

Op de Dag van de Beroerte dinsdag 13 mei 2014 vindt de jaarlijkse werkconferentie plaats van de CVA-keten Arnhem en omstreken bij RMC Groot Klimmendaal. De bijeenkomst is in gebouw A aan de Heijenoordseweg in Arnhem.

Tijdens de bijeenkomst informeren artsen en behandelaren van verschillende organisaties elkaar over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zorg aan cliënten na CVA (beroerte). Tevens delen ze informatie over de ontwikkelingen in de regio.


Werkt u met CVA cliënten en wilt u tijdens de conferentie aanwezig zijn, informeert u dan bij uw eigen organisatie of en hoe u zich kunt aanmelden.

Afbeelding: CVA_Affiche 130514

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook