Tekstgrootte: Voorkeuren

12-04-2016Werkconferentie CVA Ketenzorg Arnhem 'Zelfmanagement in beeld'

Zelfmanagement in beeld

Professionals opgelet: woensdag 13 april vindt de werkconferentie van de CVA ketenzorg Arnhem plaats met als thema 'Zelfmanagement in beeld'.

De werkconferentie, waar ook medewerkers van Klimmendaal een bijdrage aan leveren, staat in het teken van de nieuwe visie op gezondheid en de relatie met zelfmanagement. Om het onderwerp zelfmanagement verder uit te diepen, zal Petra Boolman ervaringsdeskundige hier verder op door gaan in haar voordracht. Daarna volgen er vier workshops, waarvan er twee bezocht kunnen worden. In deze workshops zullen onderwerpen waar men in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgt op een interactieve manier worden gepresenteerd. Dit levert nieuwe inzichten op om toe te passen in de praktijk. Het gaat om de volgende vier workshops:

1 “Therapeutische klimaat in de revalidatiesetting”
2 “Netwerkparticipatie in de ouderenzorg”
3 “Cognitieve revalidatie”
4 “NAH problematiek in de thuissituatie”


Kijk voor meer informatie of aanmelden op deze website.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook