Tekstgrootte: Voorkeuren

31-03-2017Werkconferentie CVA Ketenzorg Arnhem

Programma werkconferentie CVA Ketenzorg

Woensdag 12 april 2017 vindt van 14.00 tot 18.00 uur de werkconferentie van de CVA Ketenzorg Arnhem en omgeving plaats voor professionals en (ex)patiënten in het auditorium van Rijnstate, route 81 aan de Wagnerlaan 55 in Arnhem. Dit keer is het thema: Participeren in de keten. Aan deze werkconferentie dragen ook medewerkers van Klimmendaal bij.

Snelle diagnostiek en behandeling middels nieuwe inzichten en technieken betekent een verandering in de zorg en begeleiding van (ex-)patiënten. Na de opening en het algemene gedeelte, is er de mogelijkheid om professionele workshops bij te wonen. Er kan gekozen worden voor twee van de drie onderstaande workshops:

1. Cognitieve communicatie problematiek
2. Cognitieve revalidatie bij volwassenen vanuit de ergotherapie
3. Persoonlijkheidsstoornissen versus karakter veranderingen

Het doel binnen de keten is het delen van kennis en ervaring en er samen voor zorgen dat de patiënt de best mogelijke zorg, revalidatie en begeleiding krijgt in de eigen omgeving. U kunt zich voor de werkconferentie aanmelden door een mail te sturen naar: gpastoors@rijnstate.nl. Vermeld hierbij:

  • indien u professional bent: wat uw functie is en welke 2 workshops u zou willen volgen;
  • indien u (ex-)patiënt of naastbetrokkene bent: met hoeveel personen u komt.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Voor vragen over de bijeenkomst kunt u ook het hierboven vermelde e-mailadres gebruiken.

CVA Ketenzorg
CVA Ketenzorg Arnhem bestaat uit een samenwerkingsverband tussen Klimmendaal, Rijnstate, Liemerije, Stichting NAH, Opella, Pleyade, Zinzia en Attent. De werkconferentie vindt plaats in Rijnstate. Klik op de afbeelding voor het programma van de middag.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook