Tekstgrootte: Voorkeuren

25-02-2016Welkom op onze nieuwe website!


Sinds 1 januari 2016 zijn RMC Groot Klimmendaal en ViaReva gefuseerd en gaan samen verder als Klimmendaal. Het bovenstaande filmpje is ter ere van deze fusie gemaakt en laat zien waar Klimmendaal voor staat. Want soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd met momenten van afzien. En momenten van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert.

De huidige website is een samenvoeging van de websites van de voormalige organisaties. We zijn op dit moment nog druk bezig om alle informatie van beide websites om te zetten naar de huidige website. En in de juiste kleuren van de nieuwe huisstijl. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige informatie nog niet op onze website te vinden is. Of dat we over bepaalde onderwerpen nog folders of films van ViaReva of RMC Groot Klimmendaal hanteren.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook