Tekstgrootte: Voorkeuren

12-10-2018Wegwerkzaamheden Heijenoordseweg Arnhem

Wegwerkzaamheden Heijenoordseweg Arnhem

Komt u naar Klimmendaal locatie Heijenoordseweg in Arnhem? Vanaf 15 oktober gaan werkzaamheden van start op de kruising Amsterdamseweg-Schelmseweg en op een deel van de Noordelijke Parallelweg in Arnhem​. Beide projecten nemen twee weken in beslag. De aannemer start op maandag 15 oktober om 06.00 uur en als alles volgens planning verloopt, is het werk klaar op vrijdag 26 oktober om 18.00 uur.

Noordelijke Parallelweg
Op de Noordelijke Parallelweg tussen Tormentilstraat en Heijenoordseweg worden de straatklinkers vervangen door asfalt. Ook dit werk start op maandag 15 oktober en zal twee weken duren. Het genoemde weggedeelte wordt afgesloten voor al het verkeer. De kruisingen blijven wel vrij. Het verkeer, ook de fietsers, wordt omgeleid via de Gentiaanstraat. De rij-richting van deze eenrichtingsweg wordt tijdelijk omgedraaid.

Rechtdoor of afslaan
Tijdens de werkzaamheden op de kruising Amsterdamseweg - Schelmseweg kan het rechtdoorgaand verkeer op de Amsterdamseweg steeds zijn weg vervolgen, zowel de stad in als de stad uit. Beide richtingen worden over één weghelft geleid. Beide zijden van de kruising zitten elk één week dicht. Dat betekent dat steeds één kant van de Schelmseweg is afgesloten. Maar ook aan de "open" kant zal afslaand en invoegend verkeer niet in alle richtingen mogelijk zijn. Uitgangspunt is dat het doorgaand verkeer op de Amsterdamseweg niet wordt gekruisd. Dit om al te grote verkeershinder te voorkomen.

Alternatieve routes
Het verkeer zal zoveel mogelijk via alternatieve routes worden geleid. Om sluipverkeer door de wijk Hoogkamp tegen te gaan, worden de verkeerslichten op de kruising Schelmseweg - Bakenbergseweg anders ingesteld. Auto's kunnen de wijk niet snel inkomen maar wel snel uitkomen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook