Tekstgrootte: Voorkeuren

17-05-2018Wegwerkzaamheden Amsterdamseweg vanaf 22 mei

Wegwerkzaamheden Amsterdamseweg vanaf 22 mei 2018

Komt u naar Klimmendaal locatie Heijenoordseweg in Arnhem? Houdt u dan vanaf dinsdag 22 mei a.s. rekening met oponthoud op de Amsterdamseweg. De provincie Gelderland begint op 22 mei met werkzaamheden aan de Amsterdamseweg. Twee van de vier rijstroken zullen gedurende negen weken worden afgesloten.

Vanaf de Schelmseweg tot aan de A12 dient u rekening te houden met vertraging. Wij verzoeken u om hiermee rekening te houden bij uw bezoek aan Klimmendaal. Met behulp van gele borden en lichtkranten wordt het verkeer in Arnhem en Oosterbeek op de hoogte gebracht van het werk. 

De werkzaamheden beginnen op het gedeelte van de Amsterdamseweg tussen Schelmseweg en de kruising met sportcentrum Papendal. Op 3 juli a.s. gaat het werk verder tussen Papendal en de kruising met Planken Wambuis. Tot slot zal het deel tussen Planten Wambuis en de A12 worden opgepakt.

(Bron: de Gelderlander)

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook