Tekstgrootte: Voorkeuren

26-07-2018Wegwerkzaamheden A12 / A50 bij Arnhem

Afbeelding: Waterberg

Van 27 juli 21.00 uur tot 5 augustus 23.59 uur is de A12/A50 tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord richting Utrecht afgesloten. Verkeer in de richting van Utrecht zal worden omgeleid. Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder en verminderde bereikbaarheid van de regio Arnhem.

De hinder zal merkbaar zijn op de lokale en grootschalige omleidingsroutes en mogelijk ook op andere routes in de regio Arnhem. De te verwachten hinder is vrij groot omdat de snelwegen in deze regio zeer druk zijn. Het verkeer wordt omgeleid via andere snelwegen, provinciale, en gemeentelijke (N-)wegen.

Wilt u een bezoek brengen aan Klimmendaal in Arnhem en komt u uit de richting Apeldoorn, neem dan afslag 20 (Arnhem-Centrum) vanaf de A50.

De A12/A50 tussen Grijsoord en Waterberg in de richting Arnhem/Duitsland blijft open.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook